Företag

Största delen av Ge-Ge Tvättens verksamhet vänder sig till industriföretag, hotell och restaurangbranschen samt uthyrning och försäljning av entrémattor. Vi på Ge-Ge Tvätten är återförsäljare för entrémattor från Matting AB. Vi har tvättmedelsprogram anpassade för fluorescernade arbetskläder (varselkläder).

När ditt företag ska ha fest så kan ni enkelt hyra dukar och servetter av oss. Vi kommer och lämnar tvättade och nystrukna dukar m.m. Även till föreningar och privatpersoner.

Ge-Ge Tvätten är ett familjeföretag i Eksjö som har funnits sedan 1955. För oss är snabb leverans och service viktigt. Vi jobbar över hela höglandet och runt Jönköping.

Välkommen att höra av dig till oss, önskar Peter med personal.

Ge-Ge Tvätten säljer entrémattor som stoppar smutsen effektivt.

Rubett är en robust skrapmatta bestående av tätt formerade mjuka piggar som effektivt skrapar av all grov smuts. Botten är helt tät och samlar smuts och väta innan den når golvet, som då skyddas effektivt. Kanterna är fasade för minskad snubbelrisk. Den är tillverkad av naturgummi vilket ger en mycket slitstark, ljus- och temperaturtålig matta som fungerar lika bra inom- som utomhus. Rubett rengöres enklast genom skakning och avspolning.

Prisinformation

Rubett 60×80 cm pris 330 kr

Rubett 83×100 cm pris 520 kr

Rubett 90×180 cm pris 1030 kr

Ge-Ge Tvätten vänder sig främst till industriföretag samt hotell och restaurangbranschen men även privatkunder är välkomna. Vi har både försäljning och uthyrning av entrémattor från Matting AB, anpassat efter just ditt behov.

Ring för beställning och mer information
Peter Gustafsson 0381-120 75, 070-2414761

Vi vänder oss till dig som behöver tvätta arbetskläder samt tvätt från hotell och restauranger.

Ge-Ge Tvätten är auktoriserade enligt Sveriges tvätteriförbunds normer. Vi tvättar åt verkstäder, hotell och restauranger. Vi har tvättmedelsprogram anpassade för fluorescerande arbetskläder (varselkläder). Bland våra hotell- och restaurangkunder kunder finns i dagsläget Ullinge, Gyllene Uttern, Västanå slott, Vaxblekargården och Sandsjö Wärdshus. Bland våra verkstadskunder finns Larms Maskin, Maskin och Truck, Olsbergs, Idab, Wamac, Schur, Turab m. fl.

Givetvis hämtar vi hos er på ert företag. Snabb leverans och rena kläder utlovas.